Stai la masă cu mulți

Mă consider o persoană care iubește să fie înconjurată de oameni, să vorbească, să descopere, sa îi adune pe toți aproape la o masă. Acestea sunt momentele care îmi oferă…

Mă consider o persoană care iubește să fie înconjurată de oameni, să vorbească, să descopere, sa îi adune pe toți aproape la o masă. Acestea sunt momentele care îmi oferă liniște, în care pot să respir ușor, natural, cu calm, momentele în care zâmbesc și mă bucur. Mi-am dat seama că iubesc zilele astea atunci când nu le-am mai avut și când am început să caut locuri unde să mă exprim, când am vrut să folosesc orice colț pentru a spune o idee, un gând, un sentiment.

Așa sunt și acum când vreau să-mi exprim aceste trăiri, deși sunt obosit și într-o perioadă foarte aglomerată, îmi dau seama că trebuie să mă deconectez puțin pentru că indiferent cât de greu este știu că intențiile mele sunt bune și la finalul zilei totul o să fie bine. Cred în bunătatea oamenilor chiar dacă asta îmi oferă și dezamăgiri atunci când observ lucruri pe care în mod normal un om bun nu trebuie să le facă. Probabil sunt naiv, pierdut prin locuri  în care caut un drum pavat cu principii și idei îndrăznețe, în care oamenii construiesc relații solide și se iubesc.

Trăim prinși în ani care trec în ore, în tehnologii care ne țin cu capul în pământ, în fapte de care ne pare rău deși nici nu le-am făcut. Spune “mulțumesc” mai des, ridică ușor capul și descoperă oamenii care sunt lângă tine, acceptă-i așa cum sunt, înțelege prin ce trec și nu-i judeca. Fii sincer cu tine și cu ei, stai la masă și vorbește așa cum nu ai reușit să o faci vreodată. Nu doar astăzi sau mâine, ci de fiecare dată când simți că te va ajuta.

Nu îți pierde speranța, rămâi om bun și cu cei care te-au dezamăgit, poate ei duc cea mai grea luptă și îți spun în acest mod că au nevoie de tine, trebuie să treci prin zile dificile pentru a ajunge să privești spre cer cu speranță și recunoștință.

Asumă-ți responsabilitatea pentru fericirea ta, fii curajos, fă ceea ce îți place alături de oamenii care îți sunt sursă de energie și liniște, care te definesc și pe care simți că îi iubești necondiționat, pentru că ei vor rămâne alături de tine până la final.

Nu există familii și relații perfecte, vor apărea obstacole, certuri, diferențe de opinie, situații în care nu o să mai vrei să vorbești cu nimeni, dar în final dragostea va rămâne acolo.

Stai la masă cu mulți. Sărbători liniștite.

No Comments on Stai la masă cu mulți

2017. Despre provocări, oameni și creație.

Sunt acum în acel moment în care am decis să-mi ofer câteva ore doar pentru mine și să fac un rezumat al călătoriei din 2017. Nu știu cât de interesant…

Sunt acum în acel moment în care am decis să-mi ofer câteva ore doar pentru mine și să fac un rezumat al călătoriei din 2017. Nu știu cât de interesant o să fie ce scriu sau cât de diferit față de anul trecut, dar știu că o sa fie sincer, așa cum a fost întotdeauna.

A fost un an cu multe provocări care a adus proiecte noi în portofoliul Edy Creative ce au trebuit adaptate la cerințe noi, la platforme pe care am lucrat mai puțin în trecut și pe care am reușit să le descopăr mai bine în acest an. Au venit alături de mine clienți care au decis să dezvolte strategii de promovare și de brand care au necesitat o analiză complexă și diversificată. A fost un an în care antreprenorii au direcționat bugete mai mari pentru promovarea online, au investit în paginile de social media, au înțeles mai bine importanța unui site actualizat și s-au orientat și mai mult către cerințele consumatorului. Pentru mine toate aceste schimbări au adus și perioade foarte încărcate, cu multe provocări, situații la limită, termene ce au trebuit respectate, probleme noi apărute pe parcurs ce au trebuit rezolvate. În final am reușit să păstrez încrederea clienților și acel feedback pozitiv care a ajutat Edy Creative să crească în ultimii ani. Probabil nu s-au văzut orele de muncă de peste noapte, din weekend, starea de oboseală, dar toate au fost prezente mai mult ca niciodată pe perioade lungi de timp.

A fost un an despre oameni pe care am reușit să-i cunosc prin proiectele noi dezvoltate sau din anumite situații în care am ajuns. Oameni de la care am învățat, care mi-au fost alături, care poate m-au dezamăgit în anumite situații, oameni pe care poate nu i-am înțeles câteodată, oameni cu care am trăit momente frumoase. A fost un an plin de emoție, am trăit intens, frumos, greu, dar sincer legătura cu oamenii pe care i-am cunoscut. Am făcut și greșeli de care îmi pare rău, dar știu că intențiile mele au fost întotdeauna bune. Din momentele grele am învățat să caut decizii mai inspirate, luate cu mai mult calm, cu înțelepciune.

Am continuat să cred în curajul pe care l-am avut și în ultimii ani, iar profesional am căutat să învăț mai mult și să caut oportunități pentru proiectele pe care le-am dezvoltat, oportunități care au venit din curajul de a schimba idei, direcții și modul de organizare. Am creat conținut probabil mai mult ca niciodată, am dezvoltat site-uri care au generat rezultate peste obiectivele stabilite, am avut curaj să cred mai mult ca oricând în a aplica rapid și eficient tendințele noi din domeniu.

Acum este momentul să vedem partea bună din fiecare experiență pe care am trăit-o, să avem încredere că această călătoria ne va învăța și ne va schimba pentru că doar de noi depinde să ne descoperim cu adevărat și să trăim cu respect, liniște și iubire în viața noastră.

La mulți ani!

No Comments on 2017. Despre provocări, oameni și creație.

Google – Mobile Sites Certification

Google – Mobile Sites Certification exam! Certificare Google – realizare, măsurare și optimizare site-uri adaptate dispozitivelor mobile. După certificarea Google Analytics și finalizarea trainingului online de Digital Marketing de la…

Google – Mobile Sites Certification exam! Certificare Google – realizare, măsurare și optimizare site-uri adaptate dispozitivelor mobile.

După certificarea Google Analytics și finalizarea trainingului online de Digital Marketing de la Google, am reușit să obțin prin examen certificarea Google Mobile Sites, un nou pas pentru obținerea certificării Google Partner.

No Comments on Google – Mobile Sites Certification

Edy Creative @ TeCOMM eCommerce Cluj-Napoca

24-25 octombrie, Cluj-Napoca. Edy Creative @ TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca! TeCOMM este evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce. “Tematica noii ediții TeCOMM Cluj este Haute Couture your eCommerce business și propune o abordare…

24-25 octombrie, Cluj-Napoca. Edy Creative @ TeCOMM eCommerce Conference&Expo Cluj-Napoca!

TeCOMM este evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce.

“Tematica noii ediții TeCOMM Cluj este Haute Couture your eCommerce business și propune o abordare dincolo de banal cu accent pe atenție la detalii, experiențe de cumpărare adaptate consumatorului, produse de calitate, personalizarea platformei de eCommerce sau echilibrul între așteptări și rezultat.”

Mai multe detalii pe cluj.tecomm.ro/

 

No Comments on Edy Creative @ TeCOMM eCommerce Cluj-Napoca

Edy Creative @ Webstock 2017

29 septembrie. Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, reuneşte comunitatea pasionaților de online şi aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media.

29 septembrie. Webstock, cel mai mare eveniment de social media din România, reuneşte comunitatea pasionaților de online şi aduce în prim-plan ultimele tendințe din social media.

No Comments on Edy Creative @ Webstock 2017

Edy Creative – firma de incredere 2017

Pentru al doilea an consecutiv Edy Creative primește certificatul “Firma de Incredere” din partea Centrului de Cercetare a Opiniilor Clienților, acordat pentru reputație excelentă și etichetă în managementul afacerilor.

Pentru al doilea an consecutiv Edy Creative primește certificatul “Firma de Incredere” din partea Centrului de Cercetare a Opiniilor Clienților, acordat pentru reputație excelentă și etichetă în managementul afacerilor.

No Comments on Edy Creative – firma de incredere 2017

Edy Creative @ TeCOMM eCommerce București

Edy Creative @ TeCOMM eCommerce Conference&Expo București! TeCOMM este evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce. Mai multe detalii pe https://bucharest.tecomm.ro/

Edy Creative @ TeCOMM eCommerce Conference&Expo București!

TeCOMM este evenimentul de referință din Europa de Est dedicat exclusiv industriei eCommerce.

Mai multe detalii pe https://bucharest.tecomm.ro/

No Comments on Edy Creative @ TeCOMM eCommerce București

Edy Creative @ ecomTEAM Brașov

#EdyCreative la #ecomTEAM (Brașov, 22-23 martie). Tips & Tricks de la cei mai buni în eCommerce. “Conferința ecomTEAM 2017 înseamnă 3 module practice, interactivitate și soluții cu aplicabilitate imediată. În paralel, zona expo…

#EdyCreative la #ecomTEAM (Brașov, 22-23 martie). Tips & Tricks de la cei mai buni în eCommerce.

“Conferința ecomTEAM 2017 înseamnă 3 module practice, interactivitate și soluții cu aplicabilitate imediată. În paralel, zona expo și business networking lounge prin aplicația de networking Bunch.”

Mai multe detalii pe http://www.ecomteam.ro/2017/ro/

No Comments on Edy Creative @ ecomTEAM Brașov

Edy Creative @ Digital Marketing Forum

EdyCreative la #Digitalforum17. Digital Marketing Forum – tendinte relevante in mediul digital, solutii aplicate si idei creative pentru definirea strategiei de marketing in 2017. “Lansat in 2007, Digital Marketing Forum este evenimentul…

EdyCreative la #Digitalforum17. Digital Marketing Forum – tendinte relevante in mediul digital, solutii aplicate si idei creative pentru definirea strategiei de marketing in 2017.

“Lansat in 2007, Digital Marketing Forum este evenimentul care aduce in fiecare an tendinte relevante, solutii aplicate si idei creative oamenilor de marketing din companiile multinationale sau romanesti.” Mai multe detalii pe http://2018.digitalforum.ro/

No Comments on Edy Creative @ Digital Marketing Forum

2017 este al tău!

Am început anul cu zile destul de aglomerate și îmi doream de câteva seri să-mi fac timp să scriu câteva cuvinte pe blog. Este un început de an pe care…

Am început anul cu zile destul de aglomerate și îmi doream de câteva seri să-mi fac timp să scriu câteva cuvinte pe blog. Este un început de an pe care simt ca îl trăiesc diferit, nu știu exact de ce, dar am început anul cu energie pozitivă și cu încredere.

Vreau să vă transmit din această energie pozitivă care mi-a lipsit în ultima perioadă și vă doresc ca în acest an să credeți mai mult în visul vostru, să luptați mai mult pentru el, să faceți ceea ce simțiți, să gândiți liber, sa trăiți frumos și să găsiți în fiecare zi liniștea de care aveți nevoie.

Tu poți să faci ca 2017 să fie al tău! 🙂

No Comments on 2017 este al tău!

Oare a meritat?

Ultimele două săptămâni din ani îmi oferă o perioadă puțin mai liniștită, cu timp petrecut mai mult în familie și cu prietenii, cu trăiri frumoase oferite de semnificația Crăciunului și…

Ultimele două săptămâni din ani îmi oferă o perioadă puțin mai liniștită, cu timp petrecut mai mult în familie și cu prietenii, cu trăiri frumoase oferite de semnificația Crăciunului și de spriritul pe care îl descoperi în mesaje, cadouri, în cei de lângă tine. Indiferent de starea sufletească în care te afli, de moment, de situațiile pe care le ai de rezolvat la muncă, întotdeaua există ceva care să îți aducă un zâmbet în perioada sărbătorilor. Ritmul în care viața s-a schimbat și prioritățile care au apărut cred ca m-au îndepărtat în ultimii ani de acel sentiment al Crăciunului care exista în copilărie, dar în fiecare an mă bucur să împodobesc bradul, să caut cadouri și să mă asigur că mama o să gătească preparatele preferate 🙂

No Comments on Oare a meritat?

Type on the field below and hit Enter/Return to search